Piure de banane

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o banană coaptă
  • 1linguriță de miere
  • 1-2 lingurițe biscuite ras

Mod de preparare

Se pasează bine cu furculița o banană coaptă, apoi se freacă cu 1linguriță miere de albine. Se adaugă 1-2 lingurițe biscuite ras. La nevoie se poate subția cu puțin lapte sau câteva lingurițe de suc de portocale. Se poate adăuga și 1-2linguri de brânză de vaci.

O mâncărică numai bună pentru bebeluși și de ce nu și pentru noi. Copilașului meu îi place la nebunie. Poftă mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise