piure de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 l apa
  • 2 linguri unt
  • 1/4 l lapte
  • 1 lingurita sare.

Mod de preparare

1 kg cartofi fainosi se spala,se curatade coaja,se spala din nou,se taie sferturi si se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba.Dupa ce au fiert se scurg,se presara prin sita speciala,se pun intr-o cratita se adauga unt si sare si se amesteca pe foc mic repede.Se toarna laptele fierbinte putin cate putin si repede cu lingurita si astfel pireul se albeste,devine fin si se serveste imediat

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise