PIURE DE FASOLE VERDE

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame fasole verde;
  • 2 felii de paine;
  • 3 linguri smantana;
  • zeama de lamaie,sare,piper;
  • 2 catei de usturoi;
  • 100 ml lapte.

Mod de preparare

Fasolea se spala,se curata,se pune la fiert in apa clocotita cu sare(daca folosim congelata,respectam instructiunile de pe punga);

Feliile de paine se pun la inmuiat in lapte;

Dupa fierbere fasolea se pune in blender,se face pasta,se pune in alt vas,se adauga painea stoarsa bine,smantana,zeama de lamaie dupa gust,sare,piper,usturoiul pisat,se foloseste un mixer pentru omogenizare.

Se poate folosi ca garnitura la snitele,piftele,etc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise