Piure de legume

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 morcovi
  • -1 dovlecel verde inchis
  • -1 gulie
  • -1 praz mijlociu
  • -3 cartofi noi mijlocii
  • -7 teci late
  • -2 litri de apa
  • -sare,ulei de masline.

Mod de preparare

-Punem intr-o oala apa la fiert.

-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)

-Cind apa a inceput sa fiarba,adaugam toate legumele.

-Potrivim de sare si adaugam ulei de masline.

-Lasam sa fiarba la foc mare timp de 30-35 de minute.

-Apoi ,lasam sa se raceasca 5 minute si mixam fara sa mai scoatem legumele(fara sa scotem din oala)

-Puteti adauga si un triunghi sau doua de brinza topita(eu nu i-am pus)

-Servim.

-Ne ies 4 -5 porti.

-Pofta buna!

Cozonac cu nuca, fructe confiate si ciocolata

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise