Piure de legume

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 morcovi
  • -1 dovlecel verde inchis
  • -1 gulie
  • -1 praz mijlociu
  • -3 cartofi noi mijlocii
  • -7 teci late
  • -2 litri de apa
  • -sare,ulei de masline.

Mod de preparare

-Punem intr-o oala apa la fiert.

-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)

-Cind apa a inceput sa fiarba,adaugam toate legumele.

-Potrivim de sare si adaugam ulei de masline.

-Lasam sa fiarba la foc mare timp de 30-35 de minute.

-Apoi ,lasam sa se raceasca 5 minute si mixam fara sa mai scoatem legumele(fara sa scotem din oala)

-Puteti adauga si un triunghi sau doua de brinza topita(eu nu i-am pus)

-Servim.

-Ne ies 4 -5 porti.

-Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise