Piure de legume

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 250g mazare fiarta (din conserva)
  • 1 telina potrivita
  • 1 radacina pastarnac
  • 100ml lapte
  • 2 linguri cu unt
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa, se adauga mazarea si se paseaza toate la un loc. In piure se adauga apoi laptele si untul si se condimenteaza dupa gust. Acest piure se poare servi cu fripura sau peste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise