Piure de mazare cu leurda

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • E sezonul leurdei!
  • Tot de post, o reteta extraordinar de buna: piure de mazare cu leurda si marar.
  • Simpla si usoara, plina de vitamine si destul de ieftina. Ca garnitura pentru 2-3 persoane.
  • Ingrediente:
  • - un borcan mare de mazare conservata
  • - o legatura de leurda
  • - 50 ml ulei de masline
  • - o legatura de marar verde sau echivalentul de marar uscat
  • - sare si piper proaspat macinat

Mod de preparare

Reteta este destul de simpla:

1. se pun la fiert mazarea si leurda spalata in prealabil pentru 10 minute

2. dupa fierbere se dau prin blender cu uleiul de masline si cu sare si piper

3. se serveste calda cu peste sau alte feluri principale.

Foarta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise