Piure de mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g mere
  • 75 g zahar pudra
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita rom
  • scortisoara praf

Mod de preparare

Dupa ce se spala merele, se taie in sferturi si li se scot semintele. Apoi se pun la fiert in apa circa 15 minute. Dupa ce se scot se paseaza si se adauga zaharul pudra, zeama de la o lamaie si romul.

Se serveste rece cu putina praf de scortisoara.

Se pune si un pic de suflet.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise