Piure de mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g mere
  • 75 g zahar pudra
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita rom
  • scortisoara praf

Mod de preparare

Dupa ce se spala merele, se taie in sferturi si li se scot semintele. Apoi se pun la fiert in apa circa 15 minute. Dupa ce se scot se paseaza si se adauga zaharul pudra, zeama de la o lamaie si romul.

Se serveste rece cu putina praf de scortisoara.

Se pune si un pic de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise