Piure de morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg morcovi
  • 300 g cartofi
  • 100 g smantana slaba
  • 40 g unt
  • 1 galbenus de ou
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se curata cartofii si morcovii, se pun la fiert. Cand s-au fiert se scurg si se paseaza cu unt, smantana, galbenus de ou, sare, piper, se amesteca folosind o lingura de lemn.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise