piure de para de infuzie.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pere potrivite,
  • 200 ml ceai de tei .

Mod de preparare

Se curata perele de coaja, se taie in lamele indepartand cotorul, se pun intr-un castron peste care se toarna infuzia se tei racita. Se tine la frigider aproximativ 2 ore. Se scurge surplusul de lichid lasand circa 2-3 linguri din lichidul in care au stat perele dupa care se pune pe foc, circa 10 minute, pana ce dau in clocot. Cand este calduta, compozitia se mixeaza. Reteta este recomandata bebelusilor peste 6 luni.eu am o fetita si va recomand.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise