Se alege spanacul, se spala si se pune la oparit in apa care fierbe.
Dupa ce s-a muiat, se scurge bine de apa si se toaca cat mai marunt.
Intr-o craticioara,se caleste in ulei usturoiul tocat, se adauga faina, si dupa ce usturoiul s-a inmuiat, se adauga spanacul tocat.
Se amesteca sa nu se prinda. Se adauga sare dupa gust, si laptele putin cate putin, amestecandu-se continuu.
Se lasa sa fiarba bine(se mai amesteca din cand in cand sa nu se prinda).
Noua ne place sa-l mancam cu friptura de miel rece.
Se poate manca cu ochiuri, sau cu orice alta friptura.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise