Pizza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul
  • -faina 300 g
  • -ulei 60 g
  • -lapte 200 ml
  • -drojdie de bere 15 g
  • -sare
  • Umplutura
  • -svaiter ras 200 g
  • -sunca presata 150 g
  • -ciuperci (conserva) 75 g
  • -cimbru 1/2 fir
  • -ulei 30 g
  • -piper

Mod de preparare

Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca. Se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presara svaiterul ras, carnea afumata sau salamul taiat julien sau cuburi, cimbru, ciupercile taiate felii si piper. Se lasa sa creasca 30 min., se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit. Se consuma calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise