Pizza cu bacon

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • - 200 ml apa calda
  • - 300 grame faina
  • - 25 grame drojdie uscata
  • - 5 grame zahar
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 1 lingurita sare
  • Topping:
  • - 200 grame bacon
  • - 300 grame ciuperci
  • - 3 rosii medii
  • - 200 grame mozzarella
  • - 1 ardei
  • - cateva masline
  • - sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul pana devine ca o crema, se acopera cu un prosop si se lasala crecut circa 10 minute.

Intr-un lighenas se pune faina si se toarna in mijloc amestecul de mai sus, sarea si uleiul. Se framanta bine, se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Se intinde o foaie de marimea tavii de pizza.

Tava se unge cu lei si se tapeteaza cu faina si se aseaza blatul de pizza pe tava.

Peste blat se adauga baconul taiat bucatele mici, ciupercile,maslinele, rosiile si ardeiul, taiate rondele. La final se rade mozzarella.

Se introduce tava la cuptor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise