Pizza impaturita

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat iti trebuie:
  • 1/2 cana de apa
  • 2 lg ulei de masline
  • 2 cani faina
  • 2 lg sare
  • 1/2l g zahar
  • 1 lg drajdie uscata
  • Pentru umplutura iti trebuie:
  • 150 g branza telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 150 g branza gorgonzola
  • 100 g salam uscat
  • 100 g haizer
  • 2 galbenusuri
  • masline verzi fara samburi
  • 2 lg bulion
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat

Mod de preparare

Amesteci toate incredientele pentru aluat si il framanti bine il lasi la dospit 15-20 minute pe un tocator tai bucati mici salamul uscat, kaizerul si branza gorgonzola. Dai branza telemea pe razatoare mare. Intr-un bol amesteci branzeturi cu bulion si galbenusurile cureti de seminte ardei , i speli si ii tai fidelute presari faina pe masa de bucatarie , intinti aluatul cu ajutorul unui sucuitor si intinxi in misloc compozitia de branza, pui salamul la uscat , kaizerul maslinele verzi fara samburi si impaturesti aluatul . Dai pizza la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei pentru 35-40 de minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise