Plachie de crap

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • crap 1 kg
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei grasi
  • 3 rosii
  • 1 capatina usturoi
  • 1 pahar vin
  • sare
  • foi de dafin,cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Crapul se curata,se spala ,se portioneaza si se sareaza.ceapa si ardeiul se taie felii.intr-o tava se aseaza ceapa si ardeiul taiat.pestele se aseaza deasupra legumelor si se stropeste cu ulei.rosiile se taie in felii groase si se aseaza pe peste.din usturoi se face un mujdei si se toarna in tava.se pune paharul cu vin ,foile de dafin si cimbrul.se da la cuptor 1 ora.se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise