Plachie de peste

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 1 kg de peste
  • un morcov
  • 2 cepe potrivite. Pentru sos: 1 pahar de apa
  • bulion
  • sare
  • 1 pahar de vin
  • piper
  • foi de dafin
  • 100 ml ulei.

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, i se scot intestinele, se spala bine.

Se aseaza intr-o tava gata portionat. Se adauga celelalte ingrediente, morcovii - taiati suvite, iar ceapa - taiata pestisori.

Se da la cuptor 3/4 h.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise