Plachie de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati potrivite de pangasius file
  • 4 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 linguri pasta de tomate
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala pestele, se sareaza dupa gust si se pune intr-o tava impreuna cu foile de dafin, piperul boabe, ceapa taiata julien, morcovii rasi si ardeiul taiat feliute. Se adauga ulei si o cescuta de apa si se lasa la cuptor pana ce se inmoaie legumele (25-30 minute). Se desface pasta de tomate in 250 ml apa si se pune in tava, se mai lasa 10-15 minute, se adauga verdeata tocata si pofta buna! Se serveste cu mamaliguta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise