Plachie de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati potrivite de pangasius file
  • 4 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 linguri pasta de tomate
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala pestele, se sareaza dupa gust si se pune intr-o tava impreuna cu foile de dafin, piperul boabe, ceapa taiata julien, morcovii rasi si ardeiul taiat feliute. Se adauga ulei si o cescuta de apa si se lasa la cuptor pana ce se inmoaie legumele (25-30 minute). Se desface pasta de tomate in 250 ml apa si se pune in tava, se mai lasa 10-15 minute, se adauga verdeata tocata si pofta buna! Se serveste cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise