Placinta cu branza

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet 500 g foi de placinta
  • ulei pentru uns foile
  • Umplutua:
  • 1 kg banza de vaci
  • 2oo g zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • o lingura gris
  • 100 g smantana
  • 1/2 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esenta de lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Sos:
  • o ceasca lapte
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

In tava unsa cu ulei, intind cate o foita unsa cu ulei,(jumatate din foi).Intep foile cu furculita. Asez umplutura obtinuta prin omogenizarea produselor la robot sau cu mixerul, apoi asez foile ramase, tot unse cu ulei.Intzep prajitura cu furculita cam din 5 in 5 cm, torn sosul obtinut prin anmestecarea ingredientelor si dau tava la cuptorul incins pentru o ora. (se foloseste o tava de 25-30 cm lungime cu pereti mai inalti)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise