Foaia: se face un aluat din oua, iaurt, drojdie, putina sare si 7 linguri de ulei. Separat, se freaca 4 linguri de faina cu 7 linguri de ulei. Aluatul se intinde si se unge cu ulei si faina. Se ruleaza si se lasa 15 minute sa se odihneasca.
Umplutura: se bat ouale cu zaharul si apoi se adauga branza si grisul si se subtiaza cu laptele. Aluatul se imparte in doua. Se intinde o foaie care se pune in tava si se pune umplutura. Se adauga a doua foaie. Se taie in patrate ca sa iasa aburul si se lasa la cuptor pentru 45 minute la 200 grade.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise