Plăcintă cu brânză de burduf

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -10 gr unt;
  • -500 gr brânză de burduf Coliba Ciobănaşului;
  • -500 gr smântână;
  • -1 buc. pachet foi de plăcintă.

Mod de preparare

Branza de burduf se amesteca cu 250 grame de smantana pana se formeaza o pasta. Tava pentru cuptor se unge cu unt si se aseaza jumatate din foile de placinta. Se adauga compozitia de branza si smantana peste foi, iar deasupra se aseaza restul foilor. Placinta se taie in triunghi de dimensiunea unei portii si se adauga peste restul de smantana. Se baga la cuptorul preincalzit la 150-170° pentru 40-50 de minute si se lasa pana cand aceasta se rumeneste.

Se scoate de la cuptor si se serveste, dupa preferinta, calda sau rece.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise