Placinta cu branza de capra si iaurt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Umplutura
  • ----------------------
  • 1 kg de branza de capra
  • 500 grame iaurt gras sau smantana
  • 4 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • 50 grame unt
  • Foi
  • --------
  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • 1 pachet de unt

Mod de preparare

1/.Branza de capra se piseaza cu furculita, se adauga ouale si se amesteca.

2/. Se pune iaurtul gras si iar se amesteca.

3/.Se topeste untul si amesteca cu faina ( daca mai trebuie unt mai puteti adauga, pana incorporati bine faina).

4/. Apoi se toarna in compozitie si se amesteca totul cu mixerul pana devine ca o pasta mai groasa.

5/. Se topeste pachetul de unt , se unge tava si apoi fiecare foaie.

6/. Pentru partea de jos se foloseste jumatate din pachetul de foi de placinta.( ungand bineinteles fiecare foaie cu unt)

7/. Se pune compozitia de branza.

8/. Se pune cealalta jumatate de pachet de foi de placinta( ungand bineinteles fiecare foaie cu unt)

9/. Ultima foaie de deasupra se unge cu unt si apoi se inteapa din loc in loc placinta.

10/. Se baga la cuptor ( 180 grade) si se scoate cand este rumenita deasupra si se taie in bucati.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise