Placinta cu branza dulce

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1/2 kg branza dulce
  • 1 lingura smantana
  • stafide
  • putin unt ptr tava.

Mod de preparare

Se separa 4 oua si se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu 4 linguri de apa si 4 de zahar, pana rezulta o crema groasa in care se adauga faina si albusurile batute. Se unge tava cu unt. Se toarna in tava jumatate din continutul de mai sus, se adauga branza amestecata cu 3 oua, smantana si stafidele. Deasupra se pune restul de aluat. Se pune zahar pudra cand e gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise