Placinta cu branza dulce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 foi de placinta
  • 4 cuti branza cu smantana raraul
  • 200 gr zahar
  • vanilie
  • 3 oua
  • 50 gr stafide
  • 3 linguri gris
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri ulei.

Mod de preparare

Se amesteca branza cu zahar, stafide, oua si grisul, rezultand umplutura. Se ung foile de placinta cu ulei si se imbraca o forma rotunda 24cm se pune umplutura de branza si apoi se inveleste cu colturile de la foile de placinta se mai unge cu putin ulei si se presara 2 lingurite zahar. Se da la cuptor 40-45min si spre final se stropeste cu lapte si se mai lasa 5minute. Se raceste si se taie patratele. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise