placinta cu branza si carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g faina,
  • 6 oua,
  • 1g drojdie,
  • 100ml ulei,
  • 500g branza de vaci,
  • 500g carne tocata de pui,
  • marar,
  • ceapa verde,
  • 1 ceapa,
  • 200g cascaval,
  • condimente piper negru,
  • Delikat,
  • sare,
  • carnat 100g,
  • maioneza50g,
  • masline 100g.

Mod de preparare

Aluatul: din faina ou si drojdie si ulei se face o coca care se odihneste jumate de ora,apoi se intinde o foaie si se inbraca tava care este tapetata cu faina si se pune umplutura.

Umplutura: branza de vaci cu ou si marar, ceapa verde se amesteca. Carnea tocata de pui se caleste cu ceapa si se condimenteaza cu Delikat si piper, se pune un strat de branza de vaci cu verdeata, apoi un strat de carne tocata, se pun rosii, ardei gras, se rade cascavalul si se adauga un pic de maioneza, apoi se pun masline, carnati, se mai rade un pic de cascaval, se pune iar branza de vaci, se rade cascaval, se bat 2 oua care se pun deasupra si, la dorinta, deasupra se pun fasii lungi de aluat. Se rade deasupra cascaval si se da totul la cuptor cam 45 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise