Placinta cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 2 foi de placinta;
  • - 500 gr. carne tocata;
  • - o ceapa taiata marunt;
  • - un ou;
  • - putin oregano;
  • - sare, piper.

Mod de preparare

Se calesc carnea si ceapa, apoi se amesteca cu sarea si piperul. Se asaza o foaie de placinta in tava, pe o hartie de copt, apoi se asterne umplutura. Se asaza a doua foaie, se inteapa cu furculita, se unge cu ou, se presara putin oregano si se da la cuptorul incins in prealabil. Dupa 20 de minute (aproximativ) e gata!
Merge de minune mancata fierbinte, cu o salata verde cu rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise