Placinta cu cartofi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 1/2 kg cartofi
  • 200 g smantana
  • marar,chimen,coriandru,boia dulce
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se fierb cartofii. Se amesteca cu smantana si condimentele.Se paseaza bine pana se omogenizeaza pasta.

Se ung cu ulei cate doua doi de placinta, se umplu cu aceasta pasta si se ruleaza. Se coc la cuptor timp de 25 30 min.

Se servesc cu cascaval ras deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise