Placinta cu ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 1kg ceapa rosie
  • 300g costita afumata
  • 300g cascaval mai tare
  • 400g smantana 12% grasime
  • 5 oua
  • 1 lingurita enibahar macinat
  • 40ml ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.

Se taie costita cubulete si se caleste.

Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste costita.

Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.

Separat se prepara sosul din oua,smantana si cascavalu ras .

Se aseaza ambele foi de aluat in tava mare de aragaz si se inteapa cu furculita.

Ceapa si costita se intind uniform pe toata suprafata aluatului, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si cascaval.

Se da la cuptorul preancalzit la 180gC timp de 30 de minute.

Se serveste fierbinte,dar la fel de buna este si rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise