Placinta cu ciuperci

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 300g faina
  • 60 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 15 g drojdie
  • putina sare
  • Pentru compozitie:
  • 500-700g ciuperci
  • 200-250 carnat de vita
  • 2 cepe miljoci
  • 1 ardel
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 cana de apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • 1 ou

Mod de preparare

Pentru blat se framanta toate indredientele si se lasa sa creasca, iar pana atunci se tau toate indredientele pt compozitie.Intr-o tigaie cu ulei se pune carnatul si se parjeste putin. Separat intr-o cratita se pune putin ulei, apoi ceapa, morcovul, ardeiul, gogosarul se incalzesc putin in ulei apoi se pun ciupercile se amesteca si se pune o cana de apa si se lasa sa scada toata apa, spre final se pune carnatul sarea,piperul,oregano si busuoic.

Se unde o tava si se tapeteaza apoi se pune aluatul, compozitia si aluat iar pe deasupra se bate un ou si se pune.

Se baga la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise