Intr-un bol se pune faina peste care se adauga 1/2 cana ulei si 1/2 cana apa minerala ( cana 250 ml ). Se amesteca si se mai adauga faina pana ce compozitia nu se lipeste de mana, dar ramane destul de moale ( un aluat tare nu va fi fraged ). Intr-o cana se va pune 1/2 ulei peste care faina care va fi incorporata treptat pana se ajunge la o compozitie de consistenta smantanii. Coca initiala se imparte in 2. Fiecare parte este intinsa cu facaletul si se pune peste jumatate din compozitia facuta din ulei si faina. Se impacheteaza si se lasa la rece pentru 1-2 ore. O parte se va intinde pe fundul tavii. Peste se pune dovleacul dat prin razatoare, zahar ( cat de dulce ne dorim sa fie) si scortisoara. Vom acoperi compozitia cu cealalta parte din coca. Deasupra presaram zahar brun. Se baga la cuptor pana capata o culoare placuta, aramie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise