Placinta cu somon II

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 830 g somon la conserva, fara piele si oase, scurs si maruntit
  • 2 oua batute
  • 750 g lapte degresat
  • 300 g (2 cani) orez cu bob lung gatit
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri marar proaspat taiat fin
  • 1 - 2 lingurite praf de curry
  • 80 g (1 ceasca) branza Ceddar rasa
  • frunze de salata pentru servit
  • ulei sau margarina pentru uns tava
  • sare

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Ungeti o tava mare cu ulei sau margarina.

Intr-un bol mare amestecati orezul, somonul, laptele, ouale batute, uleiul de maslne, mararul, praful de curry si jumatate din cantitatea de branza Ceddar, apoi turnati mixtura in tava de copt, presarati deasupra branza ramasa si dati la cuptor cam 40 de minute.

Asezonati cu sare si piper, taiati felii si serviti cu frunze de salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise