Placinta cu sunca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 portii: 20 gr drojdie
  • 300 gr faina
  • sare
  • 1 vanata mica
  • 1 ceapa
  • 300 gr sfecla rosie
  • 1 lingura ulei
  • 100 gr branza roquefort
  • 3 oua
  • 250 gr crema de branza
  • 250 ml lapte
  • piper
  • 50 ml branza grasa
  • 4 felii bacon

Mod de preparare

Amestecati drojdia si cca 100 ml apa fierbinte. Framantati-o cu faina si sare si lasati-o sa creasca intr-un loc cald. Taiati marunt vanata, ceapa si sfecla si caliti-le in ulei.

Amestecati branza roquefort, ouale, crema de branza si laptele, apoi condimentati amestecul rezultat. Incingeti cuptorul la 200 grade. Tapetati cu aluatul pregatit o forma de sufleu de 24 cm.

Asezati legumele, amestecul de oua, branza rasa si sunca, apoi coaceti placinta 35-40 minute. Spor la treaba si pofta buna va doresc!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise