Placinta taraneasca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g ciuperci taiate felii
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri faina
  • 500g carne tocata mixta
  • 50ml suc rosii
  • 1kg cartofi fierti
  • 100g unt
  • 50ml lapte
  • Un praf nucsoara
  • 3 cepe verzi felii
  • Busuioc
  • Italian seasoning (optional)

Mod de preparare

Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti ciupercile pana se rumenesc si devin aurii. Incingeti cuptorul la 220 de grade.

Amestecati sa nu se lipeasca. Adaugati faina, apoi carnea si lasati la foc mediu pana se patrunde, in jur de 10-15 minute, apoi adaugati putina sare, piper,busuioc. Puneti sucul de rosii si mai lasati putin. Amestecati din cand in cand sa nu se lipeasca.

Dati cartofii fierti la robot, impreuna cu laptele, untul, sare, piper si nucsoara, pentru o pasta fina. Mai adaugati lapte daca considerati ca este prea tare compozitia. Nu puneti foarte multa sare pentru ca deja sosul de carne este sarat. Adaugati doua cepe verzi taiate felii si amestecati.

Intr-o tava puneti sosul de carne, apoi deasupra pireul cu ceapa verde. Faceti moturi cu fundul unei linguri apoi dati la cuptor pentru 15 minute pana se rumeneste deasupra. Serviti cu ceapa verde deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise