Platica umpluta a la Ovideasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Platica (in numar cu sot) patrunjel, marar, ou, in fuctie de cati pesti aveti, ciuperci 300g.
  • Pt. sos o lingura faina, o ceapa taiata marunt si lapte pt. a desface sosul.

Mod de preparare

Trebuiesc un nr. de pesti cu sot adica 2 4 6 8 e.t.c. Se curata pestii si se desfac de oase. Se vor taia pe lungime, dar nu de tot, apoi dupa ce se vor curata se cauta sa se potriveasca cate doi astfel se vor face perechi. Pregatim o umplutura din o legatura de patrunje si una de marar, taiate marunt, se amesteca cu ou si un ardei iute tocat marunt, se pot pune ci cateva ciuperci taiate marunt. Se pune umplutura intre pestii facuti pereche. Uleiul in tigaie trebuie sa fie consistent si incins astfel se vor pune la prajit. Separat se face un sos alb cu gust pregnant de lamaie si usturoi doar o ideie.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise