platou cald

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ciuperci
  • cascaval
  • piept pui
  • oua
  • keceap
  • ficatei
  • beican
  • cirnaciori
  • foi placinta
  • sare piper
  • gogosari murati.

Mod de preparare

Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute.

Pieptul de pui se taie suvite,ouale se amesteca cu keceap,cascaval ras,sare,piper apoi dam suvitele de pui prin faina apoi prin amestecul de ou iar faina si le prajim in ulei.

Ficateii se infasoara cu beican se prind cu scobitori

se pune sare,piper,ulei si se baga la cuptor pentru 30-40 minute.

Carnaciori se cresteaza la capete ,se taie fasii foile de placinta si se infasoara fiecare carnat apoi se da la cuptor 15-20 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise