platou cald

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ciuperci
  • cascaval
  • piept pui
  • oua
  • keceap
  • ficatei
  • beican
  • cirnaciori
  • foi placinta
  • sare piper
  • gogosari murati.

Mod de preparare

Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute.

Pieptul de pui se taie suvite,ouale se amesteca cu keceap,cascaval ras,sare,piper apoi dam suvitele de pui prin faina apoi prin amestecul de ou iar faina si le prajim in ulei.

Ficateii se infasoara cu beican se prind cu scobitori

se pune sare,piper,ulei si se baga la cuptor pentru 30-40 minute.

Carnaciori se cresteaza la capete ,se taie fasii foile de placinta si se infasoara fiecare carnat apoi se da la cuptor 15-20 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise