Pogacele din aluat de pizza

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina care creste singura (daca nu gasiti, puneti 1 plic praf de copt la 500 de gr faina)
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 cana de unt sau margarina
  • 1 1/4 cana lapte
  • 100 gr cascaval ras
  • 1/2 lingurita oregano
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati laptele si amestecati bine. Adaugam cascaval ras si oregano si amestecam. Lasam aluatul acoperit cu folie alimentara pentru 30 de minute.

Întindem aluatul si, cu un pahar, taiem. Apoi prajim in ulei incins. Se servesc cu chefir.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise