Poienita cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie ciuperci intreaga (merge si din borcan, din alea deja in sucul lor)
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 2 oua fierte tari
  • 100g cascaval
  • o jumatate piept de pui
  • 1 leg patrunjel, 1 marar
  • 2-3 fire de ceapa verde (optional)
  • maioneza

Mod de preparare

Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate... Si casacavlul tot separat.

Pieptul de pui se fierbe, se taie bucatele mici.

1. Se pun ciupercile cu palariile in jos intr-un vas acoperind fundul acestuia, eu am pus ciuperci din borcan taiate marunt.

2. Se pune verdeata (patrunjel, marar)

3. Se aseaza strat de cartofi indesand cu mana.

4. Se unge cu maioneza.

5. Se aseaza morcov ras + cascal.

6. Se unge cu maioneza.

7. Ouale rase se amesteca cu carnea de pui si maioneza si se pune ca ultim strat.

Se pune la frigider o ora-doua si apoi se rastoarna pe o farfurie ornata cu salata sau fara!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise