Pollo romana

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui
  • ciuperci
  • usturoi
  • branza parmezan
  • smantana cu cel mai scazut nivel de grasime

Mod de preparare

Pieptul de pui se face file, se pune intr-o tigaiec cu un pic de ulei de masline incins impreuna cu ciupercile taiate in 4.

Se intoarce puiul pe o parte si pe alta cat sa se prajeasca numai un pic, se adauga usturoiul, vinul alb si chilly.

Se adauga smantana, parmezanul, delicat de gaina si patrunjel. Se serveste cu piureu de cartofi si legume natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise