Polpettone(rulada cu carne)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ai nevoie de:
  • -600gr.carne tocata(dupa preferinta fiecaruia vita,porc,pui etc..)
  • -100gr.sunca presata
  • -pesmet
  • -2oua
  • -1/2varza sau spanac,brocoletti etc...
  • -1 mozzarella sau cascaval
  • -1 pahar vin alb
  • -50ml ulei
  • -sare,piper
  • -1ou pt.uns

Mod de preparare

In primul rand pune varza(spanacul sau brocoletti)la fiert si apoi la scurs.

Se amesteca carnea cu 2oua,putin pesmet,sare,piper apoi se intinde pe o hartie de copt si se adauga sunca presata,varza,mozzarella si se ruleaza ajutandu-ne de hartia de copt,apoise pune in tava cu tot cu hartie dupa care se unge rulada de carne cu ou si se presara putin pesmet se adauga vinul si uleiul si se baga la cuptor timp de 45-50min la 170°-180°C(depinde de cuptorul fiecaruia.

Este foarte bun si se poate seri cu o garnitura de orez sau pure de cartofi.

Pofta buna!!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise