Popcorn cu caramel

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g popcorn
  • 140 g unt
  • 140 g zahar brun

Mod de preparare

Se pune popcornul intr-un castron cu capac (potrivit pentru cuptorul cu microunde) si se lasa in cuptor timp de 2-3 min la temperatura inalta. Se pune popcornul in castron mare si se repeta procesul inca de 4 ori. Se poate pregati popcornul cu o zi inainte, dar se va depozita intr-o cutie vidata. Intre timp , se topeste 140 g unt intr-o tigaie, se adauga 140 g zahar brun. Se incalzeste incet pina cind se topeste zaharul. Se toarna caramelul peste popcorn si se amestec foarte bine. Se lasa la racit si se serveste in pahare de plastic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise