Porc cu Garam Masala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne macra de porc
  • 10 ardei grasi medii ( galbeni, rosii, verzi )
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • ardei iute, scortisoara macinata, cuisoare, garam masala ( condiment indian ) - dupa gust
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1/2 pahar tuica
  • 1 pahar ulei
  • 2 cani de rosii proaspete taiate cubulete

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori iar ardeiul gras se taie juliene. Acestea se prajesc in ulei impreuna cu carnea de porc( taiata de preferinta fasii inguste ) pana cand zeama generata se evapora. In acest moment se adauga vinul rosu, tuica, condimentele si rosiile. Se mentine la foc mic spre mediu timp de 40 de minute.

Este delicios!

Succes!

Deea

Alaturat am anexat un link unde puteti gasi mixul de condimente pentru a obtine garam masala.

http://www.condimenteweb.ro/index.php?module=fisaMix&mid=28

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise