Porc Cu Legume La Cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 3 cartofi
  • - 5-6 morcovi (puteti pune mai putini daca nu va plac)
  • - carne de porc(eu am folosit 2 cotlete de porc)
  • - 1 ceapa uscata sau 3 fire de ceapa verde
  • - legume (eu am avut cateva legume congelate, vanata, ardei, si rosii chery)
  • - sare, piper si un cub de porc
  • - 2 linguri de ulei(daca carnea este mai grasa nu mai puneti ulei)
  • - patrunjel

Mod de preparare

Se spala carnea sub un jet de apa rece si se taie in bucati potrivite.

Se taie legumele in cuburi (puteti pune si ciuperci), si se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu carnea si un praf de sare si piper. Se dizolva cubul de porc intr-o cana cu apa calduta si se toarna peste legume.

Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se pune la cuptor la foc potrivit (gaz6/200°C) pentru 1 ora. Indepartati folia de aluminiu cu 20 de minute inainte sa fie gata. La final se presara partunjelul tocat si se amesteca(eu nu am avut patrunjel dar a a fost buna si asa).

POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise