PORC CU LEGUME

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr muschi de porc
  • 1 lingura ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de ghimbir
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 2 lamai,coaja rasa si zeama
  • 4 rosii proaspete(sau din conserva)
  • 150ml vin alb
  • 200gr varza alba
  • 3 lingurite coriandru uscat(sau patrunjel)

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita incapatoare.Se adauga carnea taiata fasii subtiri si se prajeste 3-4 minute.Se adauga usturoiul pisat,ghimbirul,ardeiul taiat julien si cepa tocata marunt si se caleste 3-4 minute,amestacand mereu.Apoi adaugati zeama si coaja de lamaie,vinul,apoi lasati amestecul sa dea in clocot si lasati sa fiarba la foc moale 5-6 min.pana ce sosul incepe sa scada.Se adauga rosiile tocate marunt si varza taiata fideluta si mai lasati sa fiaraba pana ce acestea se inmoaie.Adaugati coriandrul.Se serveste cu garnitura de taitei sau orez.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise