PORC IN SOS ALB CU PIPER

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g muschi file de porc(se poate si cu pulpa)
  • 20g unt
  • 1 lingura ulei
  • 100ml vin alb
  • 150ml smantana
  • 1 lingura mustar dijon
  • cimbru,sare si piper.
  • Pentru piure:
  • 500g cartofi albi
  • 150ml smantana
  • 25 g unt
  • 2 mere curatate de seminte si taiate cubulete

Mod de preparare

Se inginge untul cu uleiul si se prajeste carnea pe toate partile.Dupa aceea se toarna vinul,se lasa sa dea cateva clocote si se adauga smantana,sarea,piperul,cimbrul si mustarul.Se lasa sa fiarba pana se face carnea.Se serveste cu piure.

Merele se caramelizeaza in unt apoi se zdrobesc si se amesteca in pireul de cartofi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise