PORTOCALE UMPLUTE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 4 portocale,
  • 1 lamaie,
  • 50 g. de zahar pudra,
  • 3 linguri de smantana lichida;

Mod de preparare

1. Se spala portocalele si li se taie un capac pentru a putea scoate pulpa cu ajutorul unei lingurite.

2. Se stoarce sucul lamaiei si se pune intr-un mixer cu pulpa de portocale, zaharul si smantana. Se amesteca bine. Se obtine o crema lichida.

3. Se pune crema lichida in congelator, intr-un recipient si se amesteca, timp de 2 ore, pentru ca sa nu se faca aschii de gheata.

4. Se umplu portocalele cu crema si se tin la frigider pana aproape de servire. Este bine sa se scoata din frigider cu 15 minute inainte de servire, pentru ca crema sa nu fie tare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise