PORTOCALE UMPLUTE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 4 portocale,
  • 1 lamaie,
  • 50 g. de zahar pudra,
  • 3 linguri de smantana lichida;

Mod de preparare

1. Se spala portocalele si li se taie un capac pentru a putea scoate pulpa cu ajutorul unei lingurite.

2. Se stoarce sucul lamaiei si se pune intr-un mixer cu pulpa de portocale, zaharul si smantana. Se amesteca bine. Se obtine o crema lichida.

3. Se pune crema lichida in congelator, intr-un recipient si se amesteca, timp de 2 ore, pentru ca sa nu se faca aschii de gheata.

4. Se umplu portocalele cu crema si se tin la frigider pana aproape de servire. Este bine sa se scoata din frigider cu 15 minute inainte de servire, pentru ca crema sa nu fie tare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise