Prajitura cu branza de vaci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 200g zahar
  • 3 oua
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • coaja de lamaie
  • 1/2 pachet praf de copt
  • Blatul
  • 1 ou
  • 1 lingra smantana
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde,coca sa fie foarte moale

Mod de preparare

Dau pe robot toate ingredientele,la sfarsit incoporez compozitia cu albusurile batute spuma.

Tava unsa o tapetez cu o coca obtinuta

din :faina,ou,smantana, iaurt,ulei.

Asez compoitia cu branza in tava, dau tava la cuptorul incins,pana se rumeneste usor.Primele 20 minute las la foc mare, apoi la foc mic.Dupa preferinta se pot adauga stafide.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise