Prajitura cu branza si Fanta Madness

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul:
  • 6 oua (separate)
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 4 linguri de faina
  • Crema:
  • 500 g crema de branza Philadelphia simpla (2 cutii)
  • 1 pachet unt (margarina)
  • 150 g zahar
  • Glazura:
  • 850 ml Fanta Madness (sau altfel de suc)
  • 2 plicuri de budinca de vanilie
  • 5 linguri de zahar

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si apoi se pune si uleiul putin cate putin. Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt si se pune peste galbenusuri. Se ia putin cate putin spuma de albusuri, se pune peste galbenusuri si se bat cu mixerul.

Tava (tava nu de aragaz ci mai mica) se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se coace blatul.

Untul se freaca cu zaharul.

Cand devine spuma se adauga branza.

Se intinde pe prajitura racita si se pune la frigider.

Se prepara in mod obisnuit.

Se amesteca pe foc pana se ingroasa.

Apoi se adauga peste crema. Glazura trebuie sa fie calduta nu fierbinte.

Se lasa la rece pana se intareste glazura si apoi se portioneaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise