Ouale ( de la temperatura camerei) le separam.
Albusurile le batem spuma cu zaharul,treptat.
Adaugam galbenusurile,unul cate unul si le incorporam bine in albusuri.
Punem laptele si esenta de rom si amestecam , apoi adaugam praful de copt,cappucino si le incorporam bine.
La urma incepem sa punem faina treptat si ultima data turnam si cacaua.
Incorporam bine toate.
Umplutura:
Branza o framantam bine de tot.
Mixam spuma ouale cu zaharul si le turnam peste branza.
Punem zaharul vanilat,coaja de portocala si faina daca e nevoie(la mine nu a fost nevoie ca am avut o banza bine scursa si cremoasa) .
Luam o tava dreptunghiulara o ungem cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Turnam 3 sferturi din compozitie in tava si punem branza cu o lingura,din loc in loc.
Restul de compozitie de blat,il turnam deasupra,peste branza.
Dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita pana ce prajitura este coapta.
Cand e gata o scoatem din cuptor,si o lasam sa se raceasca.
Rece o ungem cu putin topping de ciocolata ,cu un pensonas si presaram nuca de cocos.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise