Prajitura cu capsuni si branza proaspata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt aluat: 250 g biscuiti petite beurre ,130 g de unt(se poate face si un piscot din 4 oua)
  • Pt spuma : 250 g de mascarpone sau branza ricotta 400 g de desert de branza proaspata natur,(fromage blanc) la cutie, 200 gr frisca , 100 g de zahar ½ vanille sau esenta vanilie 4 foii de gelatina
  • Pt decorare : 1 caserola de capsuni 2 linguri de nuca de cocos

Mod de preparare

Preparati macinati biscuitii si amestecati cu untul moale. Puneti film alimentar intr-o tava. Intindeti amestecul de biscuit pe fundul tavii. Intr-o caserola amestecati branza, frisca spuma,mascarpone,zaharul si vanilia taiata in doua. Adaugati foile de gelatina inmoiate in putina apa Puneti compozitia in tava peste biscuit.(se pot pune capsuni si in crema)Rezervati la frigider cateva ore. Scoateti tortul din tava si decorati cu feliile de capsuni si deasupra nuca de cocos

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise