Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente: bilute de cocos -150 gr branza dulce
  • 50 gr nuca de cocos
  • 50 gr zahar
  • 2 galbenusuri si 2 ling. de amidon blat:4 oua
  • 60 gr zahar
  • 50 gr ciocolata
  • 2 ling faina
  • 3 ling cacaua
  • praf de copt
  • esenta vanilie sau rom glazura:am folosi o crema alba din comert de la Dr.Oetker.

Mod de preparare

Pentru bile:Am amestecat toate ingredientele ,am facut bilutele le-am pus in tava si le-am lasat la rece cateva minute. blat: Intr-un caston am amestecat faina,cacaua si praful de copt.Am separat albusurile de galbenusuri.Albusul l-am mixat pana a devenit o bezea tare,am topit ciocolata in cuptorul cu microunde si apoi am lasat-o sa se raceasca putin,ciocolata topita am pus-o peste albusuri, amestecand incet cu o lingura de lemn,apoi pus amestecul cu faina.le-am incorporat si am adaugat compozitia peste bilute Deasupra in loc de glazura am pus o crema alba de la Dr. Oetker,apoi am dat pe razatoare ciocolata!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise