Prajitura cu crema de iaurt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Se face un pandişpan din 8 ouă, 8 linguri de zahar, 8 linguri de făină
  • Crema:
  • un iaurt de 400 g
  • 500 ml de frişcă bătută
  • 3 pliculeţe de gelatină Dr. Otker
  • 2 pliculeţe de zahăr vanilat
  • Fructe diverse (vişine, kiwi, portocale etc.)

Mod de preparare

Se pune gelatina să se înmoaie în 12 linguri de apa rece.
Frişca se amestecă cu iaurtul şi cu zaharul vanilat.
Se pune gelatina să se dizolve pe foc foarte mic până ce fierbe, cam un minut.
Se pune treptat în gelatină câte o lingură din amestecul cu frişcă până se omogenizează.
Se adaugă fructele.
Se taie blatul în două şi se pune crema între foi.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise