Prajitura cu crema la rece

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pandispan: - 6 oua
  • - 6 linguri de faina
  • - 6 linguri zahar tos facut pudra
  • - 3 linguri ulei
  • - 1 pachet praf de copt
  • Crema: - 3 plicuri crema la rece(dr.oetker)
  • - 750 ml lapte

Mod de preparare

Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile se freaca cu cele 3 linguri de ulei si adauga peste albusuri.La final faina cu praful de copt.Se coace la foc portivit intr o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Crema: Conform instructiunilor de pe plic.

Asamblare prajitura:Pandispanul se taie in doua.Prima foaie se aseaza in tava si se adauga 1/2 din crema.Se pune si cea de a doua foaie cu restul de crema pe deasupra.Se portioneaza in patrate si se orneaza cu un mot de frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise